Menu

Roos Wassenberg

Over mijzelf

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Vervolgens heb ik in 2020 de opleiding tot seksuoloog afgerond aan de RINO in Utrecht.

Werkervaring

Als arts-seksuoloog heb ik ervaring opgedaan binnen het zorgpad seksuologie bij PsyQ (specialistische ggz) in Leiden. Hier heb ik ruime ervaring met seksuele problemen in combinatie met psychische stoornissen. Sinds januari 2023 ben ik ook werkzaam bij de Roosevelt Kliniek in Leiden en Delft.

Mensen omschrijven mij als rustig en toegankelijk in contact, waardoor mogelijk beladen onderwerpen makkelijker bespreekbaar worden. Voor mij is bij elk persoon (of stel) de uitdaging om samen te kijken welke hulp nodig is om een plezieriger seksleven te ervaren.

Samenwerking

Ik ben aangesloten bij een intervisie groep uit Rotterdam.

De NVVS

NVVS

Sinds 1981 bevordert de NVVS (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie) de kwaliteit van de seksuologie. Ruim 600 NVVS-leden werken in diverse disciplines voor de seksuele gezondheid van jong en oud. De bij de NVVS geregistreerde seksuologen en andere professionals zijn herkenbaar aan de afkorting NVVS achter hun discipline. Zij hebben een geaccrediteerde universitaire en/ of Hbo-opleiding afgerond. Elke vijf jaar registreren NVVS-professionals zich opnieuw.